Eterij.

Persoonlijk zijn wij niet zo’n eter van liflafjes die geen inhouten hebben maar zijn wij meer van de beste borgers met een beste hompe vlees. Gisteren had de vrouw aardappels met poeltjes op het vuur, en ik was vanzelfs wel nieuwsgierig wat voor vlees  er bij zat. Nu zag ik daar wat eigenaardigs want er lagen twee natte worsten met spek eromheen en dat is vanzelfs weer overdwaalsk want als ik spek wil zeg ik dat wel.worst Maar dat hoorde zo zei de vrouw en bakte ze rondom bruin. Maar op zeker stuit  hoor ik haar roepen dat het naar kaas begon te stinken. Nu ben ik niet zo weg van stinkkaas, dat wij hebben de neus ook maar even boven het stel gehouden en ze had gelijk: ik rook kaas, en spek. En dat is toch een beetje nuiver als je natte worsten op hebt staan?  Maar toen de beste borgers in de pan lagen, met de poeltjes ernaast kwam het antwoord want toen ik de worst aansneed liep er wat vloeibare kaas uit de worst!  Ik denk dat de slager niet veel te doen heeft want het is best een bulte werk om die kaas in de worsten te krijgen en dan ook gordonnog spek om de worst te wikkelen. Maar goed, het gaat er even om dat ik wel kaas mag, en ook wel spek, en ook natte worsten, maar waarom moet dat in één?  Nu hadden we laatstens ook al van die nuiveraardige stukken vlees met kaas, en dat waren Gordon Bleus. Nu was ik eertijds zelf ook wel wat aan de bleue kant, maar dat had niks met vlees te maken, en de enige Gordon die ik ken is een egoïstische homo die heeltijd in het nieuws komt als hij weer een kwaaltje heeft, dat dat snap ik ook niet zo. Vroeger was vlees gewoon vlees, en worst gewoon worst maar op het heden is het allemaal wat anders.

Geef een reactie